Stäng star

Runacademys blogg

Vi söker en webbutvecklare

Publicerad

Vi på Runacademy söker nu förstärkning av en till webbutvecklare som vill vara med i en spännande utveckling av så väl onlineträning som våra löpargrupper.

Klä dig bra för löpning

Genom ditt jobb kommer du att vara med och inspirera tusentals människor till bättre hälsa och välmående!

Vilka är vi?

Runacademy startades hösten 2013 och har idag löpargrupper på över 90 orter i Sverige. Vi har över 10 000 medlemmar som springer med oss varje år. Förutom löpargrupperna jobbar vi även med onlineträning och har bland annat träningsutmaningar online som blivit väldigt populära. Vi arrangerar även olika löparresor, kurser, träningspass på företag och personlig träning. Vi har idag runt 20 000 besökare på webbplatsen per vecka.

Idag är vi 8 personer som jobbar på huvudkontoret och vi är ett glatt team med olika bakgrunder. Vi har dessutom över 600 ledare.

Vad innebär tjänsten?

Du kommer att ansluta till ett mindre utvecklingsteam och jobba tillsammans med ytterligare programmerare, designer och projektledare som ansvarar för webbplatsens utveckling och drift. Ditt arbetet kommer innebära utveckling av webbplatsen som är en viktig del av vårt erbjudande till våra medlemmar, så som onlineträning och träningsutmaningar, samt nyutveckling för att möta framtida målsättningar. Förutom att utveckla webbplatsen mot externa besökare så ingår även att hitta smarta lösningar som underlättar vårt administrativa arbete för oss på kontoret. Du kommer ha en stor påverkan på vår framtid och eftersom vi är ett litet företag så kan bra idéer snabbt bli till verklighet.

Vi möter ofta på olika utmaningar och gäller att man därför både är stresstålig så väl som lösningsorienterad. Viktigt att du också tycker om att samarbete med andra och även gillar när det ofta händer mycket olika saker på kort tid. Det är därför viktigt att du är strukturerad då det kommer vara många olika saker att hålla koll på samtidigt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Det viktigaste för oss är att hitta rätt person och vi är därav anpassningsbara gällande tillträde.

Kvalifikationer

Om du kallar dig webbutvecklare, fullstack developer, frontend-kung, kommer direkt från utbildning eller har 10 års erfarenhet är inte det viktigaste för oss, det är viktigare att du har ett driv och vilja att utvecklas med oss, än att du uppfyller alla punkter på vår (önske)lista.
Med det sagt så tror vi att du har:

 • Erfarenhet av att koda i PHP
 • Erfarenhet av WordPress eller annat CMS i PHP
 • Mer än grundläggande kunskaper i Javascript
 • Koll på HTML-standarder och CSS
  och
 • Gillar att skriva kod så att andra kan förstå den
 • Van att jobba med versionshanterad kodbas

Om hoppas att du dessutom tycker följande låter intressant, för det tycker vi:

 • Headless
 • SPA: React/Vue/Alpine
 • Webpack
 • AWS
 • Ubuntu/Linux

Skulle du dessutom ha kunskaper inom GTM/Analytics, WooCommerce och kopplingar mot betalsystem (läs Adyen) så glöm inte nämna det.

Självklart är det ett extra kul om du själv har ett intresse inom träning och i synnerhet inom löpträning.

Hur ska man söka?

För att söka tjänsten ber vi dig att skicka ett CV och gärna några rader där du berättar kort om dig själv.
Vi kommer att ta emot intervjuer löpande så bra om vi får din ansökan så snart som möjligt men senast den 28 februari 2022.

Du mejlar din ansökan till petra@runacademy.se


Kommentarer avstängda.