Stäng star

Runacademys blogg

Vi välkomnar höstens nya orter!

Publicerad

Till hösten kommer vi att utöka våra orter där vi har löpargrupper och i dagsläget är det 4 nya orter som är aktuella. Ett varmt välkommen till Runacademyfamiljen Piteå, Haninge, Bromma och Sandviken!

Här kan du läsa mer om våra nya grupper.


PITEÅ

Norrbotten får ytterligare en löpargrupp när vi nu även har en löpargrupp i Piteå. Intresset har varit stort från start och vi är spända på att följa den vidare utvecklingen. Bor du i Piteå och vill springa tillsammans med andra och utvecklas i din löpträning? Våra lokal ledare Conny Lundqvist, Josefin Granberg och Emelie Persson kommer att ta väl hand om er!

Piteågruppen kommer att träna på onsdagar klockan 18:30 vid Ursbergs skidstadion, Bergsviken.

Piteås löpargrupp

Josefin – ledare i Piteå


HANINGE

Söder om Stockholm hittar man Haninge kommun där man nu kommer att ha möjlighet att springa i vacker natur.

Haninges löpargrupp kommer att träna på måndagar klockan 18:15.

Haninges löpargrupp


SANDVIKEN

Inåt landet från Gävle hittar vi mysiga Sandviken som nu kommer att ha möjlighet att springa tillsammans på tisdagskvällar klockan 18:00. Ansvarig för gruppen är duktiga Maja Tesch som tidigare varit uppskattad ledare i Liljeholmsgruppen men som nu flyttar till Sandviken.

Sandvikens löpargrupp tränar på tisdagkvällar klockan 18:00

Sandvikens löpargrupp


BROMMA

Äntligen startar vi upp en löpargrupp i Bromma. Detta är möjligt tack vare Erik Aschan som är passionerad löpare och löpcoach och som nu axlar rollen som ansvarig för löpargruppen. Nu ser han mycket fram emot att med stort engagemang coacha er tillsammans med övriga ledare.

Bromma kommer att träna på torsdagar klockan 18:15 med samlingsplats vid Åkeshovs Slott.

Brommas löpargrupp

Erik ser fram emot att coacha alla löpare i Bromma!

 


En kommentar
  1. Fasiken va roligt att få vara, om än en liten, del av denna förening❤️
    Kul att fler orter ansluter och fantastiskt att man faktiskt kan vara på resande fot i detta avlånga land och ändå ges möjlighet att köra ett liknande löppass som kompisarna i hemorten, en eloge till Petra och ni andra som står bakom detta👍🏻