Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Prova att spring med oss i november

Publicerad

Vill du testa att springa med oss? Under november månad (vecka 45-48) har du chans att testa ett pass med oss helt gratis!

Vi har löpargrupper på över 100 orter i Sverige där vi lär ut hur löpningen kan varieras för att bli ännu roligare. Under november (vecka 45-48) är alla välkomna att prova ett pass hos oss helt gratis. Vill du sen fortsätta resterande terminen så är det möjligt att göra det för halva priset!

Hur går det till?

Du som missade starten av höstens löpargrupper har nu chans att testa ett pass med oss i november helt gratis. Du bestämmer själv ort och vilken vecka som du vill komma till. Alla är välkomna oavsett nivå, du behöver inte oroa dig om du är för långsam eller för snabb. Det är däremot bra om du kan jogga i 10 minuter då vår nybörjargrupp har kört i några veckor.

Vad kör vi för pass?

Under november månad kommer det vara en stor blandning av olika intervaller. Detta har du att se fram emot under de olika veckorna:

Vecka 45 – Uthållighetsutmanaren

I det här passet skall du få träna på att växla mellan snabblöpning och återhämtande jogg. Eftersom du aldrig får vila helt stillastående kommer du att få träna på att återhämta dig i rörelse. Passet kommer utveckla din uthållighet.

Vecka 46 – Styrkebacken

I det här passet kommer du få känna på en hel del mjölksyra när vi kombinerar styrka med backintervaller. Ett effektivt sätt för att träna upp din muskeluthållighet och kondition då pulsen blir extra hög i backe.

Vecka 47 – Distans med extra allt

I det här passet skall du få springa på många olika sätt, vi kommer starta i vår distansfart och avsluta med korta tabata intervaller. Däremellan kommer vi fokusera lite extra på vår löpteknik.

Vecka 48 – Specialaren

I det här passet kommer du utmanas på fyra olika delar. I första delen kommer du få springa en längre intervall för att trötta ut musklerna inför de andra delarna. Andra och sista delen består av en längre tröskelintervall som utvecklar din uthållighet, tredje delen består av korta explosiva intervaller som utvecklar din snabbhet.

Anmäl dig

Du är välkommen att testa springa i alla våra grupper under november månad. Här kan du även söka upp din ort för att hitta schemat för alla pass.

Testa springa gratis i november 2023

*” anger obligatoriska fält

Orterna är sorterade i bokstavsordning.
Vilken vecka vill du springa med oss?*
Din löpvana?
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Kommentarer avstängda.