Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Vi tipsar om bästa julklappstipsen

Publicerad

Ho ho ho! Vi hjälper tomten och alla hans nissar att hitta den perfekta julklappen till alla som gillar att röra på sig. Här presenterar vi några av alla bra julklappstips som finns!

Vi hjälper dig att klapparna finna,
så att du träna ska hinna.
Lovar att du här hittar en grej,
som passar för alla som vill röra på sig.

Personlig träning

Vi erbjuder personlig träning där vi antingen följer med dig ut i löparspåret eller kör styrkepass i vårt PT-gym. Vi anpassar träningarna utefter dina förutsättningar och vad du har för mål med din träning.
Information och anmälan hittar du här.

Winter camp – startar v.3

Häng med i vinterns löpargrupper som vi kallar för Winter Camp. Vi kör på över 30 orter runt om i Sverige med start vecka 3. I våra vintergrupper kommer vi bevisa för dig att det går att springa i alla väder oavsett kyla, mörker, is eller snö. Det kommer att vara en stor variation på passen där vi kommer att lära dig hur roligt det kan vara att springa under vintern.
Winter Camp (inkl Silvas Trail Runner Free H pannlampa värde 1199kr): 2 395 kr
Winter Camp (utan pannlampa): 1 795 kr
Information och anmälan hittar du här.

En plats i vårens löpargrupp

En plats i löpargruppen kommer garantera 13 veckor av rolig och utvecklande träning med start under vecka 12. Här kan alla nivåer av löpare vara med. Vi har löpargrupper på hela 96 orter runtom i Sverige så chansen är stor att vi har en löpargrupp nära! Kostnaden för en termin med löpargruppen är 1175 kr. Vi har även en löpargrupp Online för dig som vill delta i våra grupper på distans – perfekt för dig som inte har möjlighet att fysiskt närvara vid våra pass!
Information och anmälan hittar du här.

Träningskalender för löpare

Med denna kalender kan du lätt och smidigt planera din träning och få en överblick på vad du gjort under året – perfekt för motivationen och att få effekt av din träning. Finns i vår webshop för 199kr.
Beställ kalendern här.

Medlemskap Onlineträning

Vill du få en extra boost i din träning och samtidigt kunna träna smidigt hemifrån, oavsett var någonstans du bor? Då är vår Onlineträning något för dig! Här får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd!
Kostnad per månad: 159 kr/månad
Kostnad 12 månader: 99kr/månad (om du binder dig på ett år)
Information och anmälan hittar du här.

Presentkort hos Runacademy

Kan du inte riktigt bestämma dig vad du helst vill ge bort? Du kanske vill du ge ett bidrag till en löparresa eller en kurs? Eller så kanske du inte kan välja mellan ett par tights eller en löparjacka från vår webshop?
Du kan du alltid köpa ett presentkort hos oss på valfritt belopp som gäller på hela vårt sortiment.
Information och anmälan hittar du här.

God jul och lycka till med julklappsinköpen!


Kommentarer avstängda.