Stäng

Runacademys blogg

Här är sommarens utlandsresor

Publicerad

Nu är anmälan öppen till sommarens två utlandsresor; High Tatras i Slovakien och Davos i Schweiz. Det är två helt fantastiska resmål med storslagen natur. Boka in dig redan nu så har du ett bra träningsmål och något riktigt roligt att se fram emot. 

Så häng med oss på en minnesvärd löparresa i sommar. Anmäler du dig senast 19 december får du dessutom 1000 kr i boka-tidigt-rabatt!

High-Tatras bergen i Slovakien 29 juni – 3 juli

Välkommen att uppleva storslagen natur i vackra High Tatras bergen i Slovakien vilket är en stor bergskedja som har hela 29 bergstoppar på över 2500 höjdmeter. Här omges vi av vacker natur med höga bergstoppar, vattenfall och fina glaciärsjöar. Det är är en resa för dig som vill utmanas på höga höjder, tekniska stigar och storslagen natur! Läs mer om resan. 

Davos i Schweiz 6-10 juli

Vill du uppleva hur det är att springa i bergen i Alperna? Då ska du följa med oss till fantastiska Davos i Schweiz! Att springa i dessa berg är en mäktig upplevelse som bjuder på storslagna vyer samtidigt som bergen är lättillgängliga med många linbanor som snabbt tar dig upp på topparna. På den här resan njuter vi av böljande berg och vidsträckta vyer. Läs mer om resan. 
Flera resor att upptäcka

Vi har även fler tränings- och löparresor att upptäcka, både inom Sverige och utomlands. Här kan du se alla våra kommande resor.


Kommentarer avstängda.