Stäng star

Runacademys blogg

I morgon startar adventsutmaningen

Publicerad

I den här träningsutmaningen peppar vi dig till träning trots att det är kallt och mörkt ute. Utmaningen startar på måndag och håller på i tre veckor och körs helt online. Det kommer främst vara fokus på pass som boostar din uthållighet och gör dig till en starkare löpare. 

Vi har dessutom planerat upp effektiva och snabba pass så att du hinner med det trots allt julstök. Ett perfekt upplägg för dig som vill få motivation att hålla igång med träningen även under december. Passa på att avsluta året i toppform, utmaningen kör igång i morgon! Så anmäl dig nu, längst ner på denna sida!

Tidseffektiva pass som gör det lättare att få till träningen!

Adventsutmaningen består av tidseffektiva pass som tar endast 20 – 40 minuter och som du smidigt kan köra hemma. Passen är effektiva genom att du får upp en hög puls på kort tid vilket ger en hög träningsbelastning. Det gör att du kommer förbättra din uthållighet på kort tid!

Löppassen kommer dessutom vara anpassade så att du kan hålla till på ett ställe så du känner dig trygg. Det gör att du inte behöver springa långt bort eller fundera på var du ska hålla till, utan det fungerar att till och med köra på gatan där du bor. Det kommer även ingå pulshöjande pass som du kan köra smidigt inomhus.

Utmaningen anpassas efter din nivå!

Utmaningen kommer att köras efter fyra olika nivåer. Det kommer att vara en stor variation på alla pass!

Nivå 1
För dig som är ny till löpning och vill få en träningsboost att komma igång. Innehåller två löppass där löpning varvas med gång samt ett pulshöjande inomhuspass. Totalt ingår 3 pass per vecka.

Nivå 2
För dig som springer då och då men vill få mer regelbundenhet i din träning. Innehåller 3 pass i veckan med ett effektivt intervallpass, ett crosspass där styrka varvas med löpning samt ett pulshöjande inomhuspass.

Nivå 3
För dig som tränar mer regelbundet och vill få en större utmaning i din träning. Innehåller 3 pass i veckan med ett effektivt intervallpass, ett crosspass där styrka varvas med löpning samt ett pulshöjande inomhuspass. Det pulshöjande passet är något tuffare än för nivå 2.

Nivå 4
För dig som är van löpare och vill få en extra utmaning. Består av 4 pass i veckan och innehåller ett intervallpass, ett crosspass där styrka varvas med löpning, ett pulshöjande inomhuspass samt ett tuffare styrkepass i veckan.

Vinn fina priser

Om du genomför alla pass i utmaningen senast 11 december har du chans att vinna flera grymma priser.
Vi lottar ut följande priser direkt efter avslutad utmaning.

  • Löparhandskar från Salomon
  • Reflexväst från Stadium
  • Långärmad funktionströja från Salomon med Runacademy tryck
  • Löparryggsäck från Salomon

Anmäl dig till utmaningen

Du anmäler dig till utmaningen genom formuläret nedan. Kostnaden är enbart 199 kr (vid betalsätt faktura tillkommer 35 kr i faktureringsavgift). Alla pass kommer du att hitta på sidan som du loggas in på automatiskt. Du kommer även få en påminnelse med alla pass veckan innan på mejl.

Om du redan är medlem hos oss online eller via vår medlemssida betalar du enbart 99 kr. För att få det billiga priset behöver du logga in för att anmäla dig.

Här kan du läsa vilka villkor som gäller för utmaningen.


En kommentar
  1. Vad trevligt!🙌😊