Stäng star

Runacademys blogg

Inte långt kvar till vårens löparkonvent!

Publicerad

Söker du efter extra motivation till din träning? Eller har du ett stort sug efter ny kunskap om träningslära, kost och hur du kan variera din träning? På vårens löparkonvent kommer du få detta och mycket till! Är du anmäld?

Under en dag blandar vi träningspass med informativa och inspirerande föreläsningar. Du planerar själv upp din dag från ett stort utbud utifrån dina önskemål.

Först ut är Göteborg den 6 april. Här kan du bland annat lyssna till en av Sveriges mest framgångsrika friidrottstränare, Yannick Tregaro, som håller en föreläsning om sin långa karriär och sin träningsfilosofi. Varför inte kombinera detta med utmanande intervallpass, ett workshop i core- och rörlighet för löpare och en föreläsning om kost för att öka din prestation?

Den 13 april kör vi sedan löparkonvent både i Stockholm och i Malmö! I Stockholm kan man lyssna till spännande föreläsningar av Runacademys grundare Petra Kindlund, Malin Ewerlöf och forskaren Mikael Mattsson. I Malmö väntar bland annat en intressant föreläsning om en av Sveriges vassaste maratonlöpare Johan Larsson som berättar om sin resa från utbrändhet till topplöpare.

Varför inte dra ihop ett kompisgäng och ha en rolig träningsdag tillsammans? Vi erbjuder dessutom bra priser på boende för samtliga löparkonvent!

Till Göteborgs löparkonvent

Till Malmös löparkonvent

Till Stockholms löparkonvent


Kommentarer avstängda.