Stäng star

Runacademys blogg

Kör ett cirkelpass med Petra!

Publicerad

Nu är det läge att vi alla stannar hemma från gymmen och gör det vi kan för att minska på smittspridningen. Däremot är det viktigare än någonsin att fortsätta hålla igång med träningen då det stärker immunförsvaret och gör att du mår bättre.

Här bjuder vi på ett cirkelpass från vår träningsbank som du smidigt kan köra hemma. Passet består av tre olika cirkelvarv där vi i varje varv gör tre olika övningar. Du jobbar med med varje övning i 30 sekunder. Totalt görs varje varv tre gånger.
Vi lovar ett effektivt pass som kommer att kännas i hela kroppen samtiidgt som du får rejält med puls! Totalt tar passet 40 min.

ÖVNINGAR I PASSET:
Varv 1:
Ner i knäböj upp i stjärna
Hoppa i utfallssteg
Höftlyft

Varv 2:
Fällkniven
Rygglyft
Hoppa in och ut i plankan

Varv 3:
Burpee med hopp och höga knän
Hoppa in och ut i knäböj
Armhävningar med armlyft

Vill du ha tillgång till fler pass? Som onlinemedlem får du tillgång till alla våra pass i vår träningsbank. Vi kör dessutom igång träningsutmaningen Adventsutmaningen under vecka 49 som garanterat kommer inspirera dig till mer träning här i december!

 

 

 


2 kommentarer
  1. Jag är så glad att ni, Runacademy, finns i dessa tider. Vi får pepp, nya idéer, träningspass och hopp om framtiden efter corona . Kärlek i massor till er 🙂