Stäng star

Runacademys blogg

Nu öppnar anmälan till våra drömresor till Madeira och Kroatien!

Publicerad

Vad är inte bättre än att ha en härlig resa att se fram emot nu när hösten drar in med stormsteg? Idag öppnar vi upp två av våra populära löparresor under våren: Madeira den 9-16 mars och Krotien den 27 april-4 maj.

Passa på att boka dessa resor senast den 4 oktober för att få 1000 kr i boka-tidigt rabatt!

Madeira 9-16 mars 2019

Följ med oss på en upplevelseresa till magiska Madeira. Här är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna.

Madeira är ett riktigt mecka för oss som gillar att springa i storslagen natur. Här finns en rad olika leder för både nybörjare så väl som för proffs. Det vanligaste är att man springer utmed levadorna, Madeiras gamla bevattningssystem. I stort sett alla leder bjuder på helt otroliga vyer och kommer garanterat ge ett minne för livet.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV RESAN?

Det här är en resa för dig som vill kombinera häftig bergslöpning med sol och bad. Vi kommer att bo på ett fint hotell vid havet och om dagarna tar vi oss högre upp mot bergen för att uppleva de fantastiska omgivningarna.  Fokus kommer inte vara att springa fort utan snarare att njuta och uppleva den vackra naturen. I de tuffaste partierna kommer löpningen att varvas med en del vandring.

Förutom de längre upplevelseturerna kommer vi även köra en hel del löpteknik, något tuffare intervallpass, yoga, styrka och det kommer även vara lärorika föreläsningar om kost och träningslära.

Under veckan kommer du att få springa längs levadorna, förbi vattenfall,  genom regnskog, förbi fantastisk växtlighet, grönskande bergsmassiv, blått hav och få se en massa storslagna vyer. Med hjälp av lokala guider kommer du att få uppleva det absolut bästa av Madeira!

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL MADEIRA


Kroatien 27 april-4 maj 2019

Vill du ha en aktiv semester kombinerat med sol och bad? Vill du även lära dig mer om hur löpningen kan bli roligare samt få en rejäl kickstart till sommaren?

Då ska du passa på att följa med oss på en löparresa till paradiset i Kroatien på Makarska rivieran. Det här är en löparresa som passar alla nivåer av löpare från nybörjaren till den som är mer van löpare. Vi anpassar träningarna så att alla kan vara med och delar in oss i grupper baserat på löparnivå och erfarenhet.

Att komma till Makarska är som att komma till paradiset med sitt klarblåa vatten, långa stränder och höga berg. Här kommer du att få avnjuta många härliga löparpass på de bästa miljöerna som Kroatien har att erbjuda.


VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG AV VECKAN?

Du kan förvänta dig en aktiv och rolig vecka med ambitiösa ledare som kommer lyfta din löpning till en ny nivå. Med dig hem kommer du få en massa inspiration, ny kunskap och en del träningsvärk.  Under löparresan kommer det att vara stor fokus på löpteknik där vi bland annat gör individuella löpteknikanalyser som följs upp under veckan.  Vi kommer lära dig hur löpningen blir lättare och på så sätt mycket roligare.

Vi kommer att erbjuda två pass om dagen där du får testa på olika löpträningsformer som intervaller, backe, långpass, traillöpning och banlöpning. Vi kommer dessutom komplettera löpträningen med styrka, yoga och vattenlöpning.

IMG_8620.JPG

IMG_8804.JPG

kroatien 3

LÄS MER OM LÖPARRESAN TILL KROATIEN


Kommentarer avstängda.