Stäng star

Runacademys blogg

NYHET! Åk med oss till Peak District och Madeira

Publicerad

Nu presenterar vi två nya höstresor – vad sägs om Peak District i oktober och Madeira i november?!? Just nu har vi dessutom påskrea på alla våra resor, så in och säkra din plats redan nu!

Vi arrangerar flera populära träningsresor och löparresor under året. Gemensamt för våra träningsresor är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer. Passa på, just nu har vi stor påskrabatt med 300-1000 kr rabatt på alla våra resor. Erbjudandet gäller 11-18 april. Här finns mer information och anmälan till alla våra resor.

Peak District 7 – 10 oktober 2022

Inte nog med att vi har stor rea utan vi släpper även två höstnyheter. Vad sägs om att få uppleva fantastisk traillöpning bland Englands böljande, gröna kullar i det natursköna området Peak District i närheten av Manchester. Under några intensiva dagar njuter vi av den finaste löpning området har att erbjuda.

Den här resan passar alla trailälskare! Både nybörjare och erfarna löpare får en utmaning med turer av olika längd och svårighetsgrad. För att få ut mest av resan rekommenderar vi att du klarar av att jogga i 5 km utan att stanna. Mer information och anmälan finns här >

Madeira 12 – 19 november 2022

Vår andra höstnyhet är en upplevelseresa till magiska Madeira! Här är det varmt året om och ön har en fantastisk natur som skiftar från den grönaste grönskan till de kargaste klipporna.

Resan är till för dig som gillar äventyr och att uppleva häftig natur med löparskorna på. Vi rekommenderar att du kan jogga 10 km. samt klarar av relativt mycket kupering och trappor. Mer information och anmälan finns här >


Kommentarer avstängda.