Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Mellandagsrea pågår!

Publicerad

Måndagen den 25:e startar vår mellandagsrea! Läs här för att se alla våra riktigt bra klipp. Rean pågår till och med 1 januari 2024.

Är du sugen på att komma igång och träna i våra löpargrupper, hålla igång träningen via våra online-tjänster eller kanske skapa minnen för livet genom att följa med på en löparresa? Här presenterar vi alla fin-fina rabatter i årets mellandagsrea. Rean pågår till och med 1 januari 2024.

  • 100 kr rabatt på vintergrupperna
  • 30 % rabatt på styrkeutmaningen
  • 100 kr i rabatt på våra löpargrupper
  • Upp till 800 kr på våra resor
  • 20 % på onlineträning

Vintergrupper – 100 kr i rabatt

Vill du hålla igång med löpningen under vintern? Vill du dessutom få en rejäl kickstart på det nya året och bli både starkare och uthålligare? Då ska du hänga med i våra vintergrupper som startar under vecka 2.

Styrkeutmaningen – 30% rabatt

Många löpare slarvar med styrketräningen som kan göra att man lättare blir skadad och inte får samma utveckling i sin träning. Därför ska du hänga med i vår styrkeutmaningen där du på endast tre veckor kommer bli betydligt starkare, vilket du kommer att ha nytta av under löparåret 2024. Häng med och kickstarta året på bästa sätt! Utmaningen pågår v. 1-3.

Vårens löpargrupp – 100 kr rabatt

Vill du att det ska bli roligare att springa och få lära dig mer om hur löpningen kan varieras? Då ska du hänga med oss i våra löpargrupper! Vi har löpargrupper på över 100 orter i Sverige samt på Åland. Till oss är alla nivåer välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare. Välkommen att hitta den sanna löparglädjen tillsammans med oss!

Löparresor – upp till 800 kr i rabatt

Vi arrangerar flera populära tränings- och löparresor under året, både inom Sverige och utomlands. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer.

Onlineträning – 20% rabatt

Här får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd! Allt serveras på ett lättillgängligt och smidigt sätt som du kör själv hemifrån.

 


Kommentarer avstängda.