Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Platser kvar till höstens resor

Publicerad

Snart är det dags för årets två sista resor – Spanska solkusten och SPA weekend på Sätra brunn. Än finns några platser kvar, skynda dig och knip en av de sista platserna!

Tjej tränar på sandstranden

Vad sägs om att åka på en träningsresa där vi tränar i fina omgivningar, äter god mat och umgås med massor av härliga människor? Vi lovar dig underbara minnen och nya bekantskaper.

Vi har fortfarande några platser kvar på årets två sista resor. Ska du inte ta och hänga med? Till våren fyller vi på med ytterligare resor, här ser du våra aktuella resor just nu. Skicka ett mail till resor@runacademy.se om du har några frågor på våra resor.

Spanska Solkusten 12-18 november

Lämna höstmörkret och följ med oss på en fantastisk träningsresa till Spanska solkusten! Det här är en resa som passar alla typer av löpare som kommer att bestå av en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, yoga och äventyr i bergen. När du reser med oss ingår det också att din flygresa blir klimatkompenserad.

Läs mer här!

SPA weekend på Sätra brunn 18-19 november

Unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar träning med SPA, avkoppling och god mat. Fokus den här helgen är att ta hand om dig själv, unna dig lite egentid. Det här är en helg för dig som vill få träning för hela kroppen samtidigt som du njuter och kopplar av i härlig atmosfär tillsammans med fina människor. Vi kommer hinna med både styrketräning, löpning och intervaller.

Läs mer här!

Sätra Brunn spa


Kommentarer avstängda.