Stäng star

Runacademys blogg

Att resa ensam på en löparresa funkar över förväntan!

Publicerad

Vilka är det som åker på våra löparresor? Svaret är att det är en stor variation på människor, men alla har den gemensamma nämnaren att de älskar löpning och att de valt att satsa på en aktiv och upplevelsepackad semesterresa!

Majoriteten av de som reser med oss åker dessutom själva vilket funkar jättebra. Karin Norling, bosatt i dalarna, har rest med oss till Kroatien, Gran Canaria, Madeira och Chamonix och alla gånger har hon rest på egen hand.

Karin – hur tycker du det har fungerat att resa själv på våra resor?

”Absolut över förväntan! Det fungerade alldeles utmärkt. Lite oroligt var det första gången: vem får man bo med, är jag den enda som åker själv, kommer man att känna sig utanför som åker själv o.s.v.. Men oron var helt obefogad, majoriteten är ensamresenärer och upplägget av resan gör det enkelt att bli en del av gemenskapen även om man reser själv.

Min erfarenhet är att det enbart är trevligt folk som åker på denna typ av resa.”

Karin i bergen i Chamonix

Varför åka ensam på våra resor?

  • Du kommer vara mer tillgänglig och öppen för nya bekantskaper. Det är likasinnade härliga personer som åker på våra resor och man lär snabbt känna varandra.
  • Det ger en kick att känna att man gör detta ”på egen hand”. Att vara lite nervös innan för hur det kommer gå är helt normalt, men man mår bra av att utmana sig själv!
  • Du är mer flexibel om och när du vill umgås med andra. Om du bokar ett enkelrum på resan (finns alltid att välja mot en tilläggsavgift) kan du välja om du önskar vara för dig själv en stund eller umgås med de andra resenärerna.
  • Du behöver inte synka din kalender med ditt resesällskap. Bokar du in dig på en av våra resor vet du att det blir av och du kommer garanterat ha sällskap under resans gång!

Så tveka inte. Boka din resa för 2020 med oss idag – med eller utan sällskap.

Just nu erbjuder vi dessutom mellandagsrea och har 300-500kr i rabatt fram till och med 1:a januari!


Kommentarer avstängda.