Stäng star

Runacademys blogg

Mellandagsrea – passa på att fynda

Publicerad

Just nu pågår vår stora mellandagsrea. Passa på att unna dig något som räcker länge och ger dig energi, skratt och bra träning!

Du kanske behöver uppdatera garderoben med lite nya, följsamma träningskläder från Salomon? Eller är du sugen på att komma igång och träna i våra löpargrupper? Här presenterar vi alla fin-fina rabatter i årets mellandagsrea.

Rean pågår mellan 25:e dec – 2:a jan 2022

Löparresor och läger – 300 – 500 kr i rabatt
Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger under året, både inom Sverige och utomlands. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer.

Webshoppen – upp till 40% rabatt
Uppdatera träningsgarderoben med kläder från Salomon. Vi har upp till 40% på utvalda plagg som är perfekta för din träning.

Winter Camp – 100 kr i rabatt
Vill du hålla igång med löpningen under vintern? Vill du dessutom få en rejäl kickstart på det nya året och bli både starkare och uthålligare? Då ska du hänga med i vinterns löpargrupper kallad för Winter Camp som startar under vecka 3 i mitten av januari.

Onlineträning – 20% rabatt
Här får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd! Allt på ett lättillgängligt och smidigt sätt som du kör själv hemifrån.

Vårens löpargrupp – 100 kr rabatt
Vill du att det ska bli roligare att springa och få lära dig mer om hur löpningen kan varieras? Då ska du hänga med oss i våra löpargrupper! Vi har löpargrupper på 96 orter i Sverige från Ystad i söder upp till Kiruna i norr. Till oss är alla nivåer välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare. Välkommen att hitta den sanna löparglädjen tillsammans med oss!

Löpteknikkurs Online – 50% rabatt
Vill du utvecklas som löpare samt att det ska bli lättare och roligare att springa? Välkommen då att hänga med i vår löpteknikkurs online. I vår Onlinekurs lär vi dig springa effektivare, snabbare och med en skönare löpkänsla med hjälp av enkla verktyg som förbättrar din löpteknik!

Föreläsning Online – 50% rabatt
Få ny inspiration och kunskap via våra online föreläsningar. Du kan titta på föreläsningarna precis när det passar dig. Varje föreläsning är på omkring 60 minuter och du väljer själv vilka du vill se. Vi erbjuder tre olika föreläsningar: ”Kom igång med löpningen och hitta löparglädjen”, ”Träningslära för löpare” samt ”Kost för hälsa och prestation”.


Kommentarer avstängda.