Stäng star

Runacademys blogg

Vår mellandagsrea!

Publicerad

 Passa på att göra riktigt bra klipp som bidrar till en hälsosammare livsstil under vår mellandagsrea som pågår till och med 31:a december! 

Du kanske behöver uppdatera garderoben med lite nya, följsamma träningskläder från Salomon? Eller är du sugen på att komma igång och träna i våra löpargrupper? Här presenterar vi alla fin-fina rabatter i årets mellandagsrea. Rean pågår mellan 25:e dec – 31:e dec 2020.

Löparresor och läger – 300 kr i rabatt
Vi arrangerar flera populära träningsresor och läger inom Sverige under året. Gemensamt för våra läger är löparglädje, äventyr och att få uppleva nya miljöer.

Webshoppen – upp till 40% rabatt
Uppdatera träningsgarderoben med kläder från Salomon. Vi har upp till 40% på utvalda plagg som är perfekta för din träning.

Winter Camp – 100 kr i rabatt
Vill du hålla igång med löpningen under vintern? Vill du dessutom få en rejäl kickstart på det nya året och bli både starkare och uthålligare? Då ska du hänga med i vinterns löpargrupper kallad för Winter Camp som startar under vecka 3 i mitten av januari.

Personlig träning – 10 % rabatt på PT träning
Vill du bli coachad av våra erfarna PT-tränare och löpcoacher? Vi hjälper dig som är helt nybörjare så väl som dig som är erfaren och tränar inför längre distanser. Vi kan dessutom hjälpa till med styrketräning i vårt personliga PT-gym.

Onlinesidan – 20% rabatt
Här får du tillgång till över 100 olika träningspass, träningsprogram och en massa tips och råd! Allt på ett lättillgängligt och smidigt sätt som du kör själv hemifrån.

Vårens löpargrupper – 50 kr
Vill du att det ska bli roligare att springa och få lära dig mer om hur löpningen kan varieras? Då ska du hänga med oss i våra löpargrupper! Vi har löpargrupper på 88 orter i Sverige från Ystad i söder upp till Kiruna i norr. Till oss är alla nivåer välkomna att vara med och vi har även en grupp för nybörjare. Välkommen att hitta den sanna löparglädjen tillsammans med oss!


Kommentarer avstängda.