Stäng

Runacademys blogg

Se våra kommande resor

Publicerad

Ta chansen och följ med på en träningsresa! Vi erbjuder många olika resmål med flera olika inriktningar, det finns något som passar alla.  Vad passar dig; hav, berg, stad, strand, mys, tävling, långpass, intervaller, gruppträning? Vi har något som passar alla. 

Följ med oss på en träningsresa och upplev vacker natur med löparskorna på!

Vi arrangerar flera populära träningsresor och löparresor under året. Gemensamt för våra träningsresor är löparglädje, aktiv avkoppling, gemenskap och att få uppleva nya miljöer.

Vi klimatkompenserar ditt flyg

När du reser med Runacademy ingår det också att din flygresa blir klimatkompenserad. Det innebär att växthusgaserna som släpps ut via flyget kompenseras genom att man investerar i andra projekt som minskar utsläpp av växthusgaser. Det är självklart inte lösningen för vår klimatkris men är bättre än att inte göra något alls. Klimatkompenseringen görs i samarbete med klimatkompensera.se och här kan du läsa om deras olika projekt. Efter genomförd resa kommer du att få ett certifikat från oss som bevisar att resan var klimatkompenserad.

Läs om alla våra resor här.

Här presenterar vi varje resmål:

Var: Portugal – Bara ett fåtal platser kvar!
När: 10-16 mars 2024

Få en försmak på sommaren med en träningsresa kombinerat med sol och bad! Häng med till Portugal, strax norr om Lissabon, där vi kombinerar löpning i alla dess former med styrkepass, yoga och alternativa träningspass.

Var: Prag Halvmaraton – sista dag för bokning 25 februari!
När: 5-7 april 2024

Häng med oss till Prag och spring ett av världens snabbaste halvmaror. Stämningen och atmosfären på loppet är på topp och många som åkt med oss tidigare har sprungit sitt livs bästa lopp.

Var: Kroatien
När: 4-11 maj 2024

Vill du tjuvstarta sommaren med en aktiv semester kombinerat med sol och bad? Vill du även lära dig hur löpningen kan bli roligare genom variation? Då ska du följa med oss på en löparresa till paradiset i Kroatien på Makarska rivieran.

Var: Stockholms Skärgård
När: 18-19 maj 2024

En inspirerande löparhelg i vacker natur med fokus på många olika typer av träningspass!

Var: High Tatras
När: 27 juni-1 juli 2024

Välkommen att uppleva storslagen natur i vackra High Tatras bergen i Slovakien. Det är är en resa för dig som vill utmanas på höga höjder, tekniska stigar och storslagen natur!

Var: Davos
När: 4-8 juli 2024

Vill du uppleva hur det är att springa i bergen i Alperna? Då ska du följa med oss till fantastiska Davos i Schweiz! Att springa i dessa berg är en mäktig upplevelse som bjuder på storslagna vyer samtidigt som bergen är lättillgängliga med många linbanor som snabbt tar dig upp på topparna. På den här resan njuter vi av böljande berg och vidsträckta vyer.
Löpare springer i Alperna


Kommentarer avstängda.