Stäng star

Runacademys blogg

Sista chansen att boka din löparresa på mellandagsrean!

Publicerad

Ge dig själv en riktigt lyxig julklapp genom att boka en löparresa med oss! Vår stora mellandagsrea på våra löparresor och pågår till och med imorgon den 31 december.

Vi har resor för alla så oavsett om du vill springa i bergsterräng, längs med havet eller en halvmara genom vackra Prag. Välkommen att botanisera bland vårt stora och varierade utbud av löparresor!

Mellandagsrean gäller på följande resor:

LÖPARRESA TILL GRAN CANARIA

Vad: En upplevelseresa på Gran Canaria där vi springer både i de häftiga bergen och genom trollska skogar.
Var: Gran Canaria, Spanien
När: 3 – 10 februari 2019
För vem: Passar dig som vill uppleva det oväntade Gran Canaria och få bergs- och traillöpning när den är som bäst! Vi rekommenderar att du klarar av att jogga minst 5 km sammanhängande för att du ska få ut mest av resan. Farten är mindre viktig.
Rea: 1000 kr i rabatt för bokning mellan 25-31 december!


LÖPARRESA TILL MADERIA

Vad: Vi springer längs de grönskade levadorna och i de karga bergen för att uppleva det absolut bästa ön har att erbjuda.
Var: Madeira, Portugal
När: 9 – 16 mars 2019
För vem: Passar dig som vill uppleva häftig och väldigt varierande natur i löparskorna.
Rea: 500 kr i rabatt för bokning mellan 25-31 december!


TÄVLINGSRESA TILL PRAG HALVMARATON

Vad: Vi åker till Prag för att springa en av världens snabbaste halvmaror. Vi laddar tillsammans inför loppet, hejar fram varandra och firar gemensamt efteråt.
Var: Prag, Tjeckien
När: 4 -7 april 2019
För vem: Den här resan passar lika bra för dig som vill springa ditt första halvmaraton likväl som du som vill springa ditt snabbaste! Det går även fint att följa med som supporter.
Rea: 500 kr i rabatt för bokning mellan 25-31 december!


LÖPARRESA TILL KROATIEN

Vad: En fantastisk resa där vi kombinerar sol och bad med varierad träning. Det blir intervallträning men även lugna pass längs havet, löpteknik, styrka och yoga för löpare.
Var: Makarska Rivieran, Kroatien
När: 27 april – 4 maj 2019
För vem: Den här resan passar alla – nybörjare som etablerade löpare. Alla utmanas på sin nivå.
Rea: 500 kr i rabatt för bokning mellan 25-31 december!


LÖPARRESA TILL CHAMONIX

Vad: Det här är resan för dig som gillar storslagen natur. Här bjuds det på dramatiska vyer och många höjdmeter när vi springer i hjärtat av de franska alperna.
Var: Chamonix, Frankrike
När: 3 -7 juli 2019
För vem: Vi rekommenderar att du har en viss vana med att springa i teknisk terräng eftersom krävande dagar i bergen väntar. Du ska helst klara av att jogga 10 km utan att stanna för att få ut mest av resan.
Rea: 500 kr i rabatt för bokning mellan 25-31 december!


LÖPARRESA TILL DAVOS

Vad: Att springa i dessa berg i de schweiziska alperna är en mäktig upplevelse som bjuder på storslagna vyer. Vi springer delar av banan av Swiss Alpine och genom miljöer som hämtade ur Sound of Music!
Var: Davos, Schweiz
När: 18 -23 juli 2019
För vem: Passar dig som vill ha en utmaning och har sprungit en del i berg men funkar lika bra för dig som är ny inom bergslöpning. Stigarna är nämligen relativt lättsprungna. För att få ut mest av resan rekommenderar vi ändå att du kan jogga 5 km utan att stanna.
Rea: 500 kr i rabatt för bokning mellan 25-31 december!

Välkommen att fynda på vår mellandagsresa! Har du frågor kring resorna är du självklart välkommen att kontakta oss på info@runacademy.se.

Hela vårt utbud och information om kommande resor hittar du alltid HÄR.


Kommentarer avstängda.