Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Häng med på träningsresa!

Publicerad

Vi är precis hemkomna efter en kanonlöparresa på Madeira! Vi har fått uppleva löparglädje, äventyr, nya miljöer och trevligt sällskap. Är du också sugen att hänga med på vår nästa resa?

Följ med oss på en träningsresa och upplev vacker natur med löparskorna på!

Vi arrangerar flera populära träningsresor och löparresor under året. Vi erbjuder olika resmål som passar olika typer av löpare. Här nedan presenterar vi våra resor, vilken resa vill du helst följa med på?
Läs om alla våra resor här.

Här presenterar vi varje resmål:

Var: Löparresa till Atlasbergen i Marocko
När: 21 – 28 januari 2023

Upplev ett storslaget äventyr på vår löparresa till Marocko där vi bjuder på en riktigt häftig kulturell- såväl naturupplevelse med löparskorna på.

 

Var: Gran Canaria
När: 16 – 22 februari 2023

Häng med på ett löparäventyr som överträffar det mesta! Gran Canaria är så mycket mer att erbjuda än turistorterna. Bergen på Gran Canaria bjuder på spektakulära vyer och fantastiska gröna vulkanlandskap.

 

Var: Prag Halvmaraton
När: 30 mars – 2 april 2023

Häng med oss till Prag och spring ett av världens snabbaste halvmaror. Stämningen och atmosfären på loppet är på topp och många som åkt med oss tidigare har sprungit sitt livs bästa lopp.

 

Var: Kroatien
När: 29 april – 6 maj 2023

Vill du tjuvstarta sommaren med en aktiv semester kombinerat med sol och bad? Vill du även lära dig hur löpningen kan bli roligare genom variation? Då ska du följa med oss på en löparresa till paradiset i Kroatien på Makarska rivieran.

 

Var: Stockholms skärgård, Gålö
När: 13 – 14 maj 2023

En inspirerande löparhelg i vacker natur med fokus på många olika typer av pass!

 

Var: Österlen  
När: 1 – 4 juni 2023
Uppleva vackra Österlen med löparskorna på. Här springer vi genom kritvita sandstränder, över berghällar och genom lummig ädellövskog.


En kommentar
  1. Hej
    Kommer det att komma ut fler löparresor som går av stapeln under sommaren 2023?
    Med vänlig hälsning, Agneta ☀️