Stäng

Senaste nytt från Runacademy

Häng med på träningsresa!

Publicerad

Vi arrangerar flera populära träningsresor och löparresor under året. Vi erbjuder olika resmål som passar olika typer av löpare. Här nedan presenterar vi våra resor, vilken resa vill du helst följa med på?

Läs om alla våra resor här.

Här presenterar vi varje resmål var för sig:

Var: Peak District Fullbokat. Maila resor@runacademy.se för reservplats
När: 13 – 16 okt 2023

Böljande gröna kullar och fantastisk traillöpning väntar på vår löparresa till det natursköna området Peak District i närheten av Manchester. Under några intensiva dagar njuter vi av den finaste löpning området har att erbjuda och njuter däremellan av god mat, lyxigt boende och besök på hotellets SPA.

 

Var: Kullaberg Endast 1 plats kvar!
När: 20 – 22 okt 2023

Vi möter hösten på den vilda, vackra och vidunderliga halvön Kullaberg med sina hisnande branter och vida vyer över havet! Över en långhelg njuter vi av många härliga löpturer och roliga pass tillsammans.

 

Var: Spanska solkusten  
När: 11 – 18 nov 2023
Lämna höstmörkret i november och följ med oss på en fantastisk träningsresa till Spanska solkusten! Det här är en resa som passar alla typer av löpare som kommer att bestå av en härlig blandning av strandlöpning, intervaller, löpteknik, styrka, yoga och äventyr i bergen.

 

Var: Träningshelg med SPA på Sätra Brunn  
När: 18 – 19 nov 2023
Unna dig en lyxig träningshelg på mysiga Sätra Brunn där vi blandar träning med SPA, avkoppling och god mat.

 

Var: Atlasbergen, Marocko  
När: 13 – 20 januari 2024
Upplev ett storslaget äventyr i Atlasbergen som bjuder dig på häftiga kultur- såväl naturupplevelser med löparskorna på!

 

Var: Gran Canaria  
När: 12 – 18 februari 2024
Häng med på ett löparäventyr som överträffar det mesta! Här springer vi i härlig bergsmiljö som bjuder på spektakulära vyer och fantastiska gröna vulkanlandskap.

 

Var: Portugal  
När: 10 – 16 mars 2024
Få en försmak på sommaren med en träningsresa kombinerat med sol och bad! Häng med till Portugal, strax norr om Lissabon, där vi kombinerar löpning i alla dess former med styrkepass, yoga och alternativa träningspass.

 

Var: Prag Halvmaraton  Anmälan öppnar inom kort
När: 4 – 7 april 2024


Kommentarer avstängda.