Stäng star

Runacademys blogg

Endast en vecka kvar till vårens löpargrupper startar!

Publicerad

Tänk vad tiden går fort och nu är det exakt endast en vecka kvar till vårens löpargrupper startar!

I vår finns vi på över 90 orter runt om i Sverige och chansen är därför stor att vi finns nära dig. Nyhet för i vår är att vi startar upp grupper i Gustavsberg, Limmared, Rättvik och Varberg. Är det så att du, trots alla våra orter, inte har nära till våra träningar rekommenderar vi dig att hänga med i vår löpargrupp Online.

Syftet är att lära sig hur löpningen kan varieras!
I våra löpargrupper är vi inte bara en grupp som springer ihop och har väldigt roligt – utan Runacademys koncept är mycket mer än så. Du kan se hela terminen som en utbildning där du blir serverad ett smörgåsbord av en massa roliga och utvecklande träningspass. Inget pass är det andra likt och varje pass har ett specifikt syfte och kommer ge dig nya aha-upplevelser.

Syftet med våra träningar är att du ska få lära dig hur löpningen kan varieras och på så sätt bli roligare. Löpning är så mycket mer än att springa samma sträcka i samma tempo om och om igen. Det blir lätt enformigt och tråkigt. Det är genom variation som du också kommer att utvecklas och det är genom variation som löpningen blir så mycket roligare.

glädjeskutt av glada löpare

Du kommer få en större förståelse för löpträning
Under en termin med oss får du testa på en massa olika intervaller (vilket är i särklass det mest effektivaste sättet att förbättra syreupptagningen på). Du får springa backe, springa i trail, testa att springa på friidrottsbana och lära dig kombinera styrketräning med löpning.

En termin med oss och du kommer få en helt ny förståelse för vad löpträning handlar om. Många som kommer till oss klassar sig inte som löpare från början och flera tycker inte ens det är särskilt roligt med löpträning. Men efter en termin med oss så har de helt ändrat uppfattning och känner att de blivit löpare på riktigt!

Ta steget du också! Våga ta din löpning till helt nya nivå och spring med våra löpargrupper i vår!

Välj ort för info och anmälan:


Kommentarer avstängda.