Stäng star

Runacademys blogg

I morgon – sista chans att värva en vän

Publicerad

Har du en vän som du tycker ska börja träna i våra löpargrupper? Perfekt, då kan du just nu ge hen 50 kr rabatt. Men skynda på, erbjudandet gäller endast tills i morgon!

Just nu erbjuder vi din vän 50 kr rabatt vid anmälan till vårens löpargrupper. Dessutom har du som tipsat chans att vinna fina priser när din vän har anmält sig. Vad sägs om att vara med i utlottning av:

  • Polarklocka
  • Pannlampa trailrunner free från SILVA
  • Presentkort stadium 1000kr
  • Presentkort Runacademy webshop 1000kr
  • Plats till 3-veckorsutmaningen
  • Runacademy Löparkalender

Hur går jag till väga?

För att tipsa en vän till att hänga med i vårens löpargrupper samt vara med i utlottning av fina priser, ska du som:

Redan är anmäld till vårens löpargrupper:
Du har fått en kod på din mail som du ska ge till din kompis. Kompisen får då 50kr rabatt. Du själv har då chans att vinna grymma priser som tack för att du tipsat sin kompis.

Inte än är anmäld till vårens löpargrupper:
Gå in och anmäl dig själv till vårens löpargrupper. I samband med din anmälan uppger du din kompis mejl. Kompisen får då en rabattkod och 50 kr i rabatt och du är med i utlottningen av fina priser.

Men skynda på, erbjudande gäller endast t.o.m. 13 februari 2022.

Vill du hänga med oss i vår? Välj ort för info och anmälan:
Vårens löpargrupper startar vecka 12 och vi finns på 96 platser runt om i landet. Klicka på just din ort för att läsa mer! Vill du testa på hur det är att träna med oss ett pass innan terminen kör igång? Då är du välkommen på våra kostnadsfria prova-på-pass som hålls under v. 11.


Kommentarer avstängda.