Stäng

Runacademys blogg

Behöver du extra sparring i vinterträningen? Häng med i Winter Camp

Publicerad

Vill du få extra sparring i vinterträningen och få uppleva tjusningen med vinterlöpning? Då ska du hänga med i Winter Camp som drar igång v.3. Det kommer bli så kul och vi är mycket taggade. Winter Camp hjälper dig att hålla igång med löpningen under vintern så att du både blir starkare och uthålligare till våren!

Winter Camp är våra löpargrupper som pågår under vintern med två pass per vecka under fem veckors tid. Vi kör på över 30 orter runt om i Sverige med start under vecka 3. Vi vill bevisa för dig att det går att springa i alla väder oavsett kyla, mörker, is eller snö. Tillsammans blir vi ett sammansvetsat team som kommer att trotsa alla väderlekar. Det kommer att vara en stor variation på passen där vi kommer att lära dig hur roligt det kan vara att springa under vintern. Med hjälp av broddar på skorna och pannlampa är allt möjligt.

Här ser du alla våra Winter camp-orter samt fullständig information!

Vem kan vara med?
Alla är välkomna att vara med i vår Winter Camp och vi anpassar träningarna för alla nivåer. För att du ändå ska få ut maximalt av träningarna rekommenderar vi att du kan jogga 30 minuter utan att stanna.

Passen i Winter Camp
Det kommer vara en stor variation på passen där vi kör en hel del intervaller och backträning kombinerat med styrka. Allt för att du ska bygga en bra grund inför vårsäsongen. Vi avslutar dessa fem veckor med ett enklare formtest för att få en fingervisning om vad dessa fem veckor har gett för effekt.

Allt detta ingår:
• 10 variationsrika pass som gör löpning roligare oavsett väder
• Runacademy löparmössa (Värde 199 kr)
• Nytt styrkepass för varje vecka som körs på egen hand online
• Löpteknikkurs online där du även får tips och råd via pedagogiska filmer
• Unikt erbjudande på Silva Trail Runner Free H från Silva med 50 % rabatt
• Medlemskap till och med 27 feb i Runacademy onlineträning.
• 20% rabatt på broddar och andra produkter från Springyard
• Rabatt på valfritt löparläger eller resa med Runacademy

Pris:
Du som redan är medlem online eller anmäld till höstens löpargrupp 2021 har 200 kr i rabatt. För att få rabatten måste du logga in på medlemssidan när du anmäler dig.
Utan pannlampa: Ordpris 1795 kr – Medlemspris: 1595 kr
Med Trail Runner Free H pannlampa: Ordpris 2395 kr – Medlemspris: 2195 kr


Kommentarer avstängda.