Stäng star

Runacademys blogg

NYHET: Fler rabatter till olika lopp!

Publicerad

Vad passar inte bättre än att ha ett lopp inbokat så man har ett mål att träna inför? Alla som är medlemmar i Runacademy, antingen i våra löpargrupper eller via vår medlemssida, får fina rabatter till flera olika lopp under året.

Som löpare i våra löpargrupper ingår det också ett medlemskap i vår idrottsförening för 2020. Det innebär att du kan tävla för Runacademy IF samt att du får fina rabatter på flera olika lopp. Gå in på din medlemssida så hittar du rabattkoden under medlemserbjudanden.

För att ta del av våra rabatter ska du vara med i våra löpargrupper eller ha tillgång till vår medlemssida.

Aktuella lopp:

Idre Fjällmaraton
Idre Fjällmaraton erbjuder dig som tävlar för Runacademy IF 10% rabatt. Loppet hålls den 22 augusti 2020 och erbjuder distanserna 12 km, 28 km, 45 km och 84 km.

 

Sundsvall trail
Sundsvall Trail erbjuder dig som tävlar för Runacademy IF rabatt på loppet som går av stapeln den 15-16 maj 2020.

 

Två sjöar runt
Två sjöar runt erbjuder dig som tävlar för Runacademy IF 50kr rabatt på anmälningsavgiften. Gäller motionärs- och elitklasserna.

 

Göteborgsvarvet
Göteborgsvarvet erbjuder dig som tävlar för Runacademy IF kampanjpris t. o. m 31/3. Kampanjkoderna hittar du på vår medlemssida.

 

Kungsholmen runt
Kungsholmen runt erbjuder dig som tävlar för Runacademy IF 20% rabatt på anmälningsavgiften. Erbjudandet gäller både på 10 km och 21 km.

 

Grevskapsloppet
Grevskapsloppet som går av stapeln på Visingsö erbjuder dig som springer för Runacademy IF 50 kr rabatt på anmälningsavgiften.

 

Stävietrail
För dig som föredrar skogsstigar framför platt asfalt. För dig som gillar lukten av skog, och inte räds lite lera. För dig som gillar att inte veta om det ska bli strålande sol, piskande hagel eller rofyllt snöfall. För dig anordnas för sjunde gången Stävie Trail. Stävie trail erbjuder alla i Runacademy IF 15 % rabatt på loppet.

 

Medlemserbjudanden
Som medlem i Runacademy har du flera fina erbjudanden, utöver lopp som du kan springa, från våra samarbetspartners. Logga in på vår hemsida och ta del av alla rabatter vi har.

– Förmånligt pris på löparresor, läger, kurser och andra event
– 20 % på produkter från Salomon
– 20 % på Nordic Choice hotels
– 20 % på sulor och löpstrumpor från Enertor
– 10 % på Stadium under en begränsad tid under våren
– 10 % på Springyard.com som bland annat har broddar och halkskydd
– Årsprenumeration på tidningen Spring för endast 149 kr
– 20 % på Camp Pros behandlingar samt alla produkter i butiken på Hornsgatan 164 (T-Bana Hornstull).
– 10 % på Access Rehab
– 20 % på Moonvalley

Här hittar du alla våra löpargrupper:

Kommentarer avstängda.