Stäng star

Runacademys blogg

Sju anledningar varför du ska vara med på Winter Camp!

Publicerad

Nu är det inte långt kvar! Den 20:e januari drar Winter Camp igång och pågår sedan i fem veckor framåt. På 14 orter kommer vi att köra två pass i veckan med syftet att variera vinterträningen och bygga en stark grund inför våren. Har du fortfarande inte anmält dig? Förutom att du just nu får 100 kr rabatt listar vi nedan sju anledningar till varför du ska hänga med!

1) Det blir lättare att hålla igång löpningen i vinter! I mörka och kalla tider är det lätt att man tappar löpningen, då annat kan upplevas vara mer lockande än att ge sig ut i kylan. Med två bestämda tider i veckan, en grupp och peppande coacher är det lättare att löpningen blir av och underhålls.

2) Du blir starkare till våren! Genom att kickstarta året med Winter Camp och köra två pass i veckan med mycket fokus på uppbyggnadsträning kommer du att lägga en bra grund inför vårens lopp!

3) Du träffar nya löparvänner! Under fem veckors tid kommer vi att träna tillsammans två kvällar i veckan, vilket gör att man lär känna varandra och blir ett sammansvetsat gäng som pushar och stärker varandra.

4) Få en pannlampa! När du anmäler dig får du en pannlampa från Silva!

5) Tufft och skonsamt! Att springa i snö är tufft då musklerna i benen får jobba mer och även pulsen går upp ordentligt. Snöpuls kommer att göra dig extra stark samtidigt som det mjuka underlaget gör löpningen skonsam.

6) Du blir piggare av att vara ute och röra på dig i den friska luften! Under vintern tillbringar många största delen av tiden inomhus, vilket bidrar till att vi blir trötta och lättare sjuka. Genom att komma ut i den friska luften blir du piggare, gladare och friskare!

7) Lär dig att tycka om vinterlöpning! Att springa under vintern är inte så farligt som du tror, faktum är att det kan vara riktigt härligt!

Välj ort för info och anmälan:

Kommentarer avstängda.