Stäng star

Runacademys blogg

Sju starka anledningar till varför du ska vara med på Winter Camp

Publicerad

Nu är det inte långt kvar! Vecka 3 drar Winter Camp igång och pågår i fem veckor framåt. På hela 28 orter kommer vi att köra två pass i veckan med syftet att variera vinterträningen och bygga en stark grund inför våren. Har du fortfarande inte anmält dig? Då ger vi dig sju anledningar till varför just du ska hänga med!

1) Det blir lättare att hålla igång löpningen i vinter! I mörka och kalla tider är det lätt att man tappar löpningen, då annat kan upplevas vara mer lockande än att ge sig ut i kylan. Med två bestämda tider i veckan, en grupp och peppande coacher är det lättare att löpningen blir av och underhålls.

2) Du blir starkare till våren! Genom att kickstarta året med Winter Camp och köra två pass i veckan med mycket fokus på uppbyggnadsträning kommer du att lägga en bra grund inför vårens träning!

3) Du träffar nya löparvänner! Under fem veckors tid kommer vi att träna tillsammans två kvällar i veckan, vilket gör att man lär känna varandra och blir ett sammansvetsat gäng som pushar och stärker varandra.

4) Tufft och skonsamt! Vi får hoppas att kung Bore håller sig framme, för att springa i snö är tufft då musklerna i benen får jobba mer och även pulsen går upp ordentligt. Snöpuls kommer att göra dig extra stark samtidigt som det mjuka underlaget gör löpningen skonsam.

5) Du blir piggare av att vara ute och röra på dig i den friska luften! Under vintern tillbringar många största delen av tiden inomhus, vilket bidrar till att vi blir trötta och lättare sjuka. Genom att komma ut i den friska luften blir du piggare, gladare och friskare!

6) Lär dig att tycka om vinterlöpning! Att springa under vintern är inte så farligt som du tror, faktum är att det kan vara riktigt härligt!

7) 100 kr rabatt Just nu pågår vår mellandagsrea och du får 100 kr rabatt när du anmäler dig till Winter Camp mellan 25 – 31 december.

Välj ort för mer information samt anmälan:

3 kommentarer
  1. Ingen grupp i Ystad?

  2. Kommer Winter Camp erbjudas elektroniskt?

  3. Önskar i Norrköpings